O nas

Vodušek d.o.o.

Podjetje Vodušek posluje od leta 1989, najprej kot samostojni podjetnik in nato od leta 2002 naprej kot gospodarska družba z omejeno odgovornostjo. Več kot 25 letna tradicija, stalni poslovni partnerji ustaljeni poslovni odnosi ter dolgoletne izkušnje omogočajo, da je naše delo strokovno in strankam primerno.

V podjetju Vodušek d.o.o., kot vodilnem v izdelavi in distribuciji bremenske in dvižne tehnike v Sloveniji, nenehno dvigujemo standarde in kriterije celovite kakovostne storitve - nenazadnje tudi glede zadovoljevanja evropskih smernic in Slovenskih zakonodajnih zahtev iz naslova Varnosti in zdravja pri delu. Tako smo pridobili tudi nove storitve in s tem v celoti zaokrožili več kot 25 letno tradicijo kakovostno najugodnejšega ter naj celovitejšega ponudnika Vaših potreb in zahtev.

S pridobljeno in izdano odločbo številka 10200-32/2012, Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve, december 2012, smo postali pristojni za opravljanje prvih, kontrolnih ter periodičnih pregledov, kakor tudi preizkusov delovne opreme. Kot specialisti za pregledovanje bremenske tehnike v skladu z zahtevami proizvajalcev, standardov in zakonodaje kakovostno in strokovno opravljamo svoje delo in s tem pripomoremo k obvladovanju pravnih podlag ter zakonskih zahtev delodajalcev, kakor tudi tehničnih in drugih normativnih zahtev s področja Varnosti in zdravja pri delu.

Prav tako želimo poudariti, da smo generalni zastopnik za prodajo izdelkov podjetja RUD iz Nemčije, ki v kvaliteti svojih izdelkov sodi v sam vrh dvižne delovne opreme in pripomočkov in podjetja Kito iz Japonske ter ostalih Diepa, Walmag, Mipromet, Olivera, Haacon.. Dobavo dvižne delovne opreme imamo zagotovljeno s strani priznanih evropskih proizvajalcev, ki ponujajo vrhunsko kvaliteto in zanesljivost.

Scroll to Top